Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lindian Village 5*****

Rodosz, , Görögország
Igényesen kialakított szálloda hatalmas, szuptrópusi kerttel körülvéve - a nyugalom és a kikapcsolódás oázisa. Közvetlen a szép, homokos/kavicsos strandon fekszik. Lardos kb. 6 km-re. Lindos számos bárral és étteremmel kb. 12 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 2 óra. A luxus kialakítású létesítményben, mely egy tradicionális görög falu mintájára épült, összesen 82 szoba és 64 suite található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, Almantes főétterem (nemdohányzó-rész), 3 a'la carte-étterem: Basil görög gourmet-étterem, Mr. Danton ázsiai étterem és Astroscopus halétterem, 3 bár, kis üzlet és egy kis templom. A szép kertben 2 édesvizű úszómedence és napozóterasz a Kohilo pool-étteremmel valamint a Pebble pool-bárral. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A: Az ízléses berendezésű szobákban minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyozóval, WC és balkon vagy terasz. 24 órás szobaszerviz.
A2G: Külön, közös medencével rendelkező szobák.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: 2 optikailag elválasztott kétágyas szoba.
B2B/B3B - Junior-suitek: Az 1. emeleten találhatók, kiegészítve ülősarokkal, DVD-lejátszóval valamint pezsgőfürdővel és napágyakkal a tetőteraszon.
B2H/B3H - Junior-suitek: Kiegészítve ülősarokkal, DVD-lejátszóval valamint pezsgőfürdővel és napágyakkal a teraszon.
B2E - Suitek: Tágasabbak, kiegészítve DVD-lejátszóval, film- és zeneválasztékkal, espresso-géppel és pezsgőfürdővel a teraszon.
B2C/B3C - Suitek: Külön nappali/hálószoba valamint privát medence pezsgőfürdővel és napozóterasz a saját kertrészben.
B2F/B3F - Suitek: Tágasabbak, külön nappali/hálószoba valamint privát medence és napozóterasz a kert oldalán.
B2I/B3I - Családi suitek: 2 hálószoba és 1 fürdőszoba.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér és gyermekfelügyelet (külön kérésre). Könnyed szórakoztató programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A). Az LV Spa szolgáltatásai térítés ellenében: kis, fedett medence pezsgőfürdővel, szauna, hamam valamint különböző masszázsok, arc- és testkezelések.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Nyitott fitneszterem és 1 teniszpálya. Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek és hajókirándulások (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS