Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Heronissos 3***

Hersonissos, , Görögország
Központi fekvésű, a szórakozásra vágyó vendégek körében népszerű szálloda barátságos légkörrel. A homokos/kavicsos strandtól kb. 70 m-re fekszik. Chersonissos központja számos étteremmel, bárral és üzlettel néhány perces sétára. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc. A szállodában összesen 198 szoba található a négyszintes főépületben és 2 négyszintes melléképületben, melyeket egy kis utca választ el a főépülettől. Rendelkezésre áll hall recepcióval, 2 lift, TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), büféétterem és kis szupermarket. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében. A vendégek igénybe vehetik a szomszédos Chersonissos Palace testvérszálloda szolgáltatásait is.

Szobák
A2B/A3B - Superior-szobák: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, rádió, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A1A: Egyágyas szobák.
Foglalható a melléképületekben található, SAT-TV-vel nem rendelkező Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Számos lehetőség Chersonissos nyüzsgő központjában és a kikötői sétányon.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szomszédos Chersonissos Palace testvérszállodában biliárd, fitneszterem, asztalitenisz és tenisz. Térítés ellenében: vízi sportok a strandon (május közepétől, helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS