Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Star Beach Village & Waterpark 4****

Hersonissos, , Görögország
A kedvelt, nyüzsgő légkörű, több épületből álló hotel Chersonissosban, a Star Beach víziparkkal szemben, a homokos strandnál található. A tágas és kényelmes szobákból szép kilátás nyílik a kertre vagy a tengerre. A Star Beach Village & Waterpark szállodát családoknak, változatos kikapcsolódásra és szórakozásra vágyóknak egyaránt ajánljuk. A szomszédos vízipark nagyon könnyen, egy aluljárón kereszül megközelíthető, a belépés pedig ingyenes! Különböző medencék, éttermek és bárok, bungee jumping valamint számos vízi sportolási lehetőség (pl. csúszdák, lazy river, jetski) garantál felejthetetlen szórakozást felnőtteknek és gyerekeknek. Kedvelt, nyüzsgő légkörű szálloda a Star Beach víziparkkal szemben, ideális családoknak, változatos kikapcsolódásra és szórakozásra vágyóknak egyaránt. A szép, homokos strandtól csak a keskeny, parti út választja el. Chersonissos központja kb. 1,5 km-re. A szállodát egy aluljáró köti össze a víziparkkal. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc. A szállodában összesen 191 szoba található 8 épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift (a főépületben), WIFI és internetsarok (mindkettő ingyenesen), TV-sarok, Minos főétterem terasszal, Cretan Star taverna (előzetes foglalással 1 nappal korábban), lobby-bár, kis szupermarket és üzletek. A kertben 700 m^2-es, édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, napozóterasz és 2 pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők a strandon ingyenesen. Ingyenes belépés a Star Beach víziparkba: 8 úszómedence, 2 lazy river, 4 nagy csúszda, kis csúszdák és vízi játékok.

Szobák
A1B/A2B/A3B: A modern, barátságos berendezésű szobákban heverő, konyhasarok mikrohullámú sütővel, hűtőszekrény, légkondicionálás, széf (kaució ellenében), SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és kertre néző balkon vagy terasz.
A2C/A3C/A4C - Családi szobák: 2 hálószobával és külön WC-vel rendelkeznek.
A2D/A3D/A4D/A5D - Superior-családi szobák: Tágasabbak.

Szolgáltatások a közös terekben
Napközben animációs programok a medencénél, heti 2x esti rendezvények show-műsorokkal és játékokkal, heti 1x nemzetközi tánc-show valamint a közelben számos vásárlási lehetőség, étterem, bár és diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B). Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek, heti 6x), játszótér, mini-diszkó (heti 6x) és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, kosárlabda (kivilágítással) és kispályás foci. Térítés ellenében: 18 lyukú golfpálya kb. 10 percre (ingyenes hotelbusz) és vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS