Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Four Views Oasis 4****

Canico, , Portugália
Az ízlésesen kialakított, törzsvendégek körében kedvelt szálloda gyönyörű helyen, közvetlen az óceánparton fekszik, és barátságos légkörrel várja a látogatókat. Közvetlen a kavicsos/köves strandnál és a szép parti sétánynál fekszik. Funchal kb. 9 km-re, ahova az ingyenes hotelbusszal lehet eljutni (hétfőtől szombatig). A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A teljesen felújított szállodában 224 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok és WIFI a hallban (mindkettő ingyenesen), TV-sarok, büféétterem, a´la carte-étterem, bár, kis üzlet és fodrászat. A szép kertben fűthető, tengervizes úszómedence, pool-/snack-bár és napozóterasz. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe a medencénél.

Szobák
C1B/C2B/C3B: Az elegáns berendezésű szobákban minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon.
C2C/C3C: Tengerre néző szobák.
C2D - Superior-szobák: Fürdőszobával rendelkeznek és közvetlen tengerre nézők. Extra szolgáltatások: alkoholmentes italok érkezéskor a szobában, tea és kávé a szobában (saját elkészítéshez), DVD-lejátszó (külön kérésre), fürdőpapucs, ingyenes belépés a \"Four Stones\" spa-részlegbe, asztalfoglalás az étteremben, lefoglalt napágy a medencénél illetve félpanzió foglalása esetén 2x vacsora az a´la carte-étteremben.
B2A - Stúdiók: Kombinált nappali/hálószoba, konnyhasarok és tengerre néző balkon.
A2A - Apartmanok: Kombinált nappali/hálószoba heverővel, konyhasarok, 1 külön hálószoba és balkon gyönyörű kilátással a tengerre.
Foglalható kertre néző terasszal rendelkező Joker-szoba C1S/C2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Esti szórakoztató programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (C1B, C1S). 2013.09.30-ig történő foglalás esetén 1x 30 perces masszázs/teljes árat fizető fő/tartózkodás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Biliárd, fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: búvárbázis (helyi szolgáltató).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS