Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Studios Royal Orchid 3***superior

Canico, , Portugália
Kedvelt, szép fekvésű létesítmény felejthetetlen kilátással az Atlanti-óceánra. A Hotel Rocamarban ízlésesen berendezett szobák, a Royal Orchidban tágas stúdiók várják a vendégeket. A 2 szálloda egy fürdésre alkalmas öböl felett, a sziklás óceánpartnál fekszik. Canico kb. 2 km-re. Funchal kb. 9 km-re, ahova az ingyenes hotelbusszal lehet eljutni (vasárnap kivételével). A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A létesítményben összesen 98 stúdió található. Rendelkezésre áll recepció, lift, ingyenes WIFI a hallban, TV-szoba, étterem terasszal és bárok. A kertben édesvizű úszómedence és napozóterasz ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel. A Hotel Rocamar szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők.

Szobák
A1A/A2A - Stúdiók: Tágasak, kombinált nappali/hálószoba, konyha hűtőszekrénnyel, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon.
A2C/A3C - Junior-suitek: Kiegészítve külön hálószobával, oldalról tengerre nézők.
Foglalható balkon nélküli, nem tengerre néző Joker-stúdió A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Hetente 1x élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Professzionális fitneszstúdió. Térítés ellenében: biliárd, különböző fitneszedzések (pl. aerobic, spinning) és búvárbázis (német vezetés alatt).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS