Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Hersonissos Central 3***

Hersonissos, , Görögország
Ideális fekvésű, városi szálloda, kitűnő választás fiataloknak, a strandolást és az éjszakai életet egyaránt kedvelőknek. Közvetlen Chersonissos központjában, a homokos/kavicsos strandtól kb. 250 m-re fekszik. A Star Beach vízipark kb. 1 km-re. Vásárlási lehetőségek, éttermek és bárok néhány perces sétával elérhetők. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc. A szállodában összesen 62 szoba található 3 emeleten. Rendelkezésre áll hall 24 órás recepcióval, lift, SAT-TV-sarok, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, internetsarok (térítés ellenében), étterem és bár. Édesvizű úszómedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel valamint pool-bár.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás (mindkettő térítés ellenében), bérelhető széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, hajszárító (a recepción igényelhető), fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS