Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sherwood Club Kemer 5*****

Kemer, , Törökország
Újonnan nyíló szálloda, közvetlenül a tengerparton. Közvetlenül a széles homokos/kavicsos strandon fekszik, amely a tengernél sziklás (fürdőcipő viselete ajánlott). Göynük kb. 2 km-re, Kemer kb. 6 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75 perc. A szállodában összesen 406 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, internetsarok, ingyenes WIFI a hallban, TV-szoba, büféétterem terasszal, 4 a'la carte-étterem, bárok, kávézó, üzletek és fodrászat valamint a kertben 5 úszómedence. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Légkondicionálás, minibár, széf, SAT-TV, zuhanyozó, WC és kertre néző balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: Tágasabbak.
A2D/A3D - Lake House-szobák: A földszinten találhatók és terasszal rendelkeznek.
A2E/A3E - Lake House-szobák: Tágasabbak, a földszinten találhatók és terasszal rendelkeznek.
A2F/A3F - Lake House-szobák: A felső emeleten találhatók és balkonnal rendelkeznek.
A2G/A3G - Lake House-szobák: Tágasabbak, a felső emeleten találhatók és balkonnal rendelkeznek.
A2C/A3C/A4C - Családi szobák: 2 külön hálószoba, 2 zuhanyozó és 2 balkon.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedencék vízicsúszdákkal, mini-diszkó, gyerekanimáció, játszótér, mini-klub (5-12 éveseknek) valamint tini-klub (13-17 éveseknek, mindkettő 10.00 és 12.00 valamint 15.00 és 17.00 óra között). Térítés ellenében: gyermekfelügyelet (külön kérésre). Animációs programok, esti show-műsorok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, kosárlabda, strandröplabda, boccia, darts, fitneszterem, gimnasztika, kispályás foci, minigolf, tenisz (kivilágítás és felszerelés térítés ellenében) és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS