Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Castelli Hotel 3***

Zakynthos, , Görögország
Agios Sostis településen található, a tengertől 200 m-re, Laganas nyüzsgő központjától 500 m-re fekszik. Ideális azoknak, akik élvezik a csend és nyugalom pihentető erejét, de szeretnének közel lenni az esti pezsgő élethez is.

Szobák
2 ágyas pótágyazható superior szobákban, melyek kertre vagy medencére nézőek, és fürdőszobával,hajszárítóval, mini hűtővel, TV-vel, telefonnal rendelkeznek. Vasaló és széf bérelhető. A légkondicionálást az ár tartalmazza.

Szolgáltatások a közös terekben
lobby, recepció, ébresztőszolgálat, internet sarok, ingyenes wi-fi a lobbyban, úszómedence napágyakkal és napernyőkkel, gyerekmedence, pezsgőfürdő, snack bár. A szálloda környezettudatos: víz- és energiatakarékos, szelektíven gyűjti a hulladékot, helyi beszállítóktól vásárol, ezáltal is csökkentve az ökológiai lábnyomát. Több környezetbarát díjat és minősítést kapott: TraveLife Gold, The Green Key(2010,2011 és 2012), KUONI Green Planet, TripAdvisor Certificate of Excellence (2011, 2012 és 2013) stb.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS