Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Summer Palace Beach Hotel 4****superior

Kos, , Görögország
A 254 szobás, elegáns hotel közvetlenül a tengerparton, Kardemena központjától 7 km-re, a repülőtértől 15 km-re, Kos várostól 30 km-re helyezkedik el.

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, minibárral, valamint bérelhető széffel.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kavicsos tengerpartjához lépcsőkön vagy felvonóval lehet eljutni. A parton a napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe.   
Szolgáltatások: medence (tengervízzel töltve) napozóágyakkal és napernyőkkel, belső medence, a családi lakosztályokhoz további 6 medence, animációs programok, étterem, bárok, 2 teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, strandfoci, biliárd, jacuzzi, fitneszterem, légkondicionált tv-szoba, kártyaszoba, diszkó. Térítés ellenében: üzletek, vízi sportközpont, búvárkodási és lovaglási lehetőség a közelben, internet csatlakozási lehetőség, szauna, masszázs, széf a recepción, fodrászat.
Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszda, játszótér, miniklub (10.00-17.00 óra között), animáció, mini diszkó.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS