Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gaia Village Hotel 3***

Kos, , Görögország
A 3 csillagos, csendes helyen fekvő szálloda 1999-ben nyílt meg, 2008-ben felújították. A Gaia Village Hotel 18 épületből áll és összesen 196 szobával rendelkezik. A repülőtértől 15 kilométerre, Tigaki városközpontjától 150 méterre fekszik. A hoteltől 200 méterre található egy buszmegálló, ahonnan könnyen el lehet érni a környező településeket. A szálloda kisállatokat fogad. Tigaki központjában számos éttermet, tavernát, bárt, vásárlási lehetőségeket és szórakozóhelyet találhatunk.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, légkondicionálóval, bérelhető széffel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 300 méterre helyezkedik el a lassan mélyülő, homokos strandtól (egy út választja el). A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, snack bár, animáció, esti show-műsorok, asztalitenisz, tv sarok. Térítés ellenében: wifi kapcsolat a lobbyban, orvosi ellátás, széf a recepción, üzletek, biliárd, masszázs, vízi sportok.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, csúszda, játszótér, miniklub.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS