Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gaia Palace Hotel 5*****

Kos, , Görögország
Az 5 csillagos, 104 szobás szálloda 39 000 nm-en terül el, egy főépületből és több, kétszintes bungalóból áll Mastichari központjától 5 km-re, Kos városától 18 km-re, a repülőtértől 9 km-re.

Szobák
Szobák: minden szoba modernül berendezett, rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval, bérelhető széffel és hajszárítóval. A családi szobák két helyiségesek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 700 méterre található a homokos strandtól. A partra egy kellemes sétával, vagy a szálloda kisvonatával lehet eljutni. A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, jacuzzi, csúszda, étterem, bárok, fitneszterem, teniszpálya és felszerelés, multifunkcionális sportpálya (röplabda, kosárlabda, tenisz), strandröplabda, wifi kapcsolat a hotel egész területén, asztalitenisz, barbeque est hetente egyszer. Térítés ellenében: üzletek, Internet sarok, spa központ: 2 szauna, hidromasszázs, 2 törökfürdő, törökfürdő kezelései.
Gyermekeknek: 3 elkerített gyermekmedence rész, bébi medence, játszótér mini fitneszteremmel.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS