Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Canadian Hotel 3***superior

Zakynthos, , Görögország
Elhelyezkedés: a háromcsillagos Canadian Hotel a hosszú homokos tengerparttal rendelkező Laganas városban található, a repülőtértől és Zakynthostól egyaránt 4 km-re. A nyüzsgő városközpont közelsége miatt, elsősorban fiatalok számára ideális választás. A laganasi part és közvetlen környezete oltalom alatt ál, az itt szaporodó teknősök miatt. Ha szerencsénk van, fürdőzés vagy hajókázás során találkozhatunk vízben úszó állatokkal.

Szobák
Szobák: a 88 szoba mindegyike felszerelt légkondicionálóval (térítés ellenében), műholdas televízióval, rádióval, telefonnal, bérelhető széffel, wifi kapcsolattal (térítés ellenében), hajszárítóval, hűtőszekrénnyel, valamint konyhasarokkal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 400 m-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napernyők és napágyak illetve strandtörölközők térítés ellenében használhatók.
  
Szolgáltatások:  medence napernyőkkel és napágyakkal, étterem, bár, night klub, napközben animációs programok, tv-sarok. Térítés ellenében:  biliárd, Play Station, wifi a közös helységekben, széf a recepción, mosoda, ajándékbolt.
Gyermekeknek: gyermekmedence

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: önellátás

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS