Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marina View Hotel Apartments Apt.

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A kényelmes, modern szálloda a világ legnagyobb ember alkotta öblében, a Dubai Marinán helyezkedik el, a dubai repülőtértől kb. 40 km-re.
Pár percnyi sétára találjuk a Dubai Marina Mall bevásárlóközpontot, Dubai leghíresebb látványosságai pedig szintén könnyedén elérhetők a hotel akár taxival, akár a hotel közelében fekvő megállóból metróval

Szobák
Szobák: a 171 stúdió szoba mindegyike rendelkezik internet kapcsolattal, vasalóval, vasalódeszkával, mosógéppel, konyhasarokkal és széffel. A szobák nagy része a Sheikh Zayed útra vagy a medencére néz. A szobákban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos tengerparttól kb. 500 méterre fekszik. A hotel vendégei Jumeirah Beach nyilvános strandját használhatják, melyet a hotel shuttle buszával közelíthetünk meg.
Gyermekeknek: leválasztott gyermekmedence rész. A 10 év alatti gyermekek a szülőkkel egy ágyon kerülnek elhelyezésre.
Szolgáltatások: 2 étterem, kávézó, medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: fitneszterem, masszázs, business center, meeting terem, szobaszerviz, internet, mosoda, gyermekfelügyelet, szépségszalon, szauna, gőzfürdő.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: reggeli.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS