Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Southern Palms Beach Resort 4****

Mombasa, , Kenya
A helyi stílusban épült komplexum ideális választás a nyugodt pihenést keresőknek. Közvetlen a finomhomokos Diani-strandon fekszik, Mombasától kb. 30 km-re délre. A busztranszfer a repülőtérről kb. 1 óra 50 perc. A főépületből illetve több három- és négyemeletes melléképületből álló szállodában 298 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, főétterem, grillétterem, snack-bár, olasz étterem (homár és kagyló térítés ellenében), 5 bár, butik, kis üzlet, ajándéküzlet, fodrászat és TV-szoba. Impozáns kialakítású kert Kenya egyik legnagyobb édesvizű úszómedencéjével, pezsgőfürdő és 2 pool-bárral. A napozóteraszon, a medencénél és strandon is napozóágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Légkondicionálás, telefon, minibár (térítés ellenében), SAT-TV, bérelhető széf, tea-/kávéfőző, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B - Superior-szobák: Tágasabbak és tengerre nézők.
A2Y/A3Y/A4Y - Családi szobák: Két kétágyas szoba összekötő ajtóval.
A1K/A2K/A3K - Komfort Plus-szobák: A strandhoz közelebb, kiemelt helyen fekszenek.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub 10.00 és 18.00 óra között (4-12 éveseknek) és gyermekanimáció. Animációs programok és esti rendezvények folklórral, tánc-show-val vagy élőzenével. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1K).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, squash (ütők kaució ellenében), asztalitenisz, fitneszterem, strandröplabda és teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében). Térítés ellenében: horgászat, biliárd, kajak, vízibicikli, katamaránozás, vitorlázás, szörf (engedéllyel) valamint búvárkodás (PADI) helyi szolgáltatóknál.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS