Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunshine Corfu Hotel & Spa 4****

Nissaki, , Görögország
A 314 szobás, 4 csillagos klubhotel Nissakiban helyezkedik el, a sziget fővárosától és a repülőtértől kb. 25 km-re, egy gyönyörű píneaerdővel és olajfákkal körülölelt dombon, csodás panorámával a tengerre. A szálloda hangulatos kertje és környezete teszi tökéletessé az itt nyaralók minden percét. A hangulatos üdülőfalu nyugodt nyaralást ígér, inkább családoknak, pároknak javasoljuk. Kristálytiszta vize úszásra csalogat. Aki Korfun jár, nem hagyhatja ki Sissi kastélyát, a főváros hangulatos óvárosát, az "Egér -szigetet", valamint a nyugati part csodálatos öbleit és barlangjait. Nissaki kis szigetet jelent, ugyanis évszázadokkal ezelőtt a település egy kis sziget volt, amit aztán az itt lakók összekötöttek a szárazfölddel.

Szobák
Szobák: minden ízlésesen berendezett szoba erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel és hajszárítóval rendelkezik. Családi szobái egy légteresek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos-sziklás tengerparton fekszik, a napernyők és napozóágyak ingyenesen állnak rendelkezésre.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, snack-ek napközben (12:30-16:00 között), gyermekmenü, tea/kávé/sütemények (17:00-18:00 között), a´la carte étterem (előzetes foglalással; görög, olasz), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: import italok.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, 2 a´la carte étterem, 2 bár, diszkó, tv-szoba, 2 teniszpálya, nyitott fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, strandröplabda, darts, íjászat, kerékpározás, szabadtéri színház, táncórák, animációs programok, musical- és show-műsorok, élő zene. Térítés ellenében: vízi sportok, búvárkodás, spa szolgáltatások: szauna, gőzfürdő, jacuzzi, masszázs, szolárium, különböző kezelések; ajándékbolt, fodrászat, Internet-sarok, üzletek, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: elkerített gyermekmedence rész, játszótér, gyermek-animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS