Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rethymno Sunset (ex. Golden Sun Hotel) 3***

Adele, , Görögország
Az egyszerű, görög besorolás szerinti háromcsillagos Golden Sun Hotel Rethymno-tól 6 km-re, a heraklioni repülőtértől 63 km-re, Adele központjától 600 méterre fekszik. A szállodát elhelyezkedése miatt nem ajánljuk az idősebb korosztálynak, vagy kisgyermekes családoknak. A hotel páratlan kilátással rendelkezik a tengerre és Rethymno városára, csendes, nyugodt helyen található, távol az üdülőfalu éttermeitől, bárjaitól.

Strand: a szálloda 800 méterre fekszik a homokos parttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
113 egyszerűen berendezett szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, bérelhető széffel (kb. 15 Euro/hét), hűtőszekrénnyel, rádióval és hajszárítóval. A szobák többsége tengerre néz. A standard szobákon kívül foglalhatók még családi szobák is.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, Dionysus bár, alkalmanként görög est hagyományos görög zenével és táncosokkal. Térítés ellenében: wifi a lobbyban (kb.5 euro/nap), biliárd, elektronikus játékok. Gyermekeknek: gyermekmedence.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS