Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Hotels Rinela Beach Resort & Spa 4****superior

Kokkini Hani, , Görögország
Ez az 1990-ben épült és 2008-ban felújított, a Mitsis lánc tagjaként működő, egy fő- és számos bungalóépületből álló, 5 csillagos szálloda Kokkini Hani üdülőhelyen, a repülőtértől 10 km-re, Heraklion városától pedig 12 km-re helyezkedik el. A repülőtér közelsége esetleges zajhatással járhat. Krétai stílusú épületeiben összesen 441 szobával várja vendégeit. A szálloda előtt található buszmegállóból a környező városokat, valamint a 2 km-re levő Aquariumot, illetve az 1 km-re található Aquaparkot könnyen elérhetjük.

Szobák
Szobák: a kényelmes és mediterrán stílusban berendezett szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, erkéllyel vagy terasszal, bérelhető széffel, wifi kapcsolattal (térítés ellenében), minibárral, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal rendelkezik. A családi szobák tágasabbak a standard szobáknál, középen elválaszthatóak, így két hálószobának, vagy egy háló és egy nappali résznek használhatóak. Néhány családi szoba közvetlen medencekapcsolattal is rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe. Ellátás: premium all inclusive: a szobában érkezéskor bor, gyümölcs, mogyoró és víz bekészítése, amerikai büféreggeli, ebéd és vacsora büférendszerben látványkonyhával, kínai a´la carte étterem vacsora időben (előzetes foglalással), ebéd- és vacsoraidőben a tengerparti a´la carte tavernában görög és olasz specialitások (előzetes foglalással), napközben snackek, gyümölcs, fagylalt a gyermekeknek, minibár (vízzel, üdítőkkel, sörrel és borral minden másnap feltöltve), szobaszerviz (07:00-24:00 között, csak reggeli és italok), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-24.00 óra között), előző napi kérésre: korai kontinentális reggeli (04:00-07:00 között), ebéd csomag, illetve vacsora a későn érkezőknek. Térítés ellenében: import italok. Szolgáltatások: 6 medence (melyekből 3 tengervizes) napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 étterem, 6 bár, nappali és esti animációs programok, heti egyszer görög est és élő zene, show-műsorok, diszkó, 2 teniszpálya, kosárlabda, asztalitenisz, biliárd, strandröplabda, kenu, vízi bicikli, szörf, elektronikus játékok, tv sarok, bridge szoba, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: internetsarok, business szolgáltatások, wellness és spa szolgáltatások, masszázs a parton, motoros vízi sportok, búvárkodás, búvárleckék, fodrász, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: 3 gyermekmedence (melyekből 2 tengervizes), 2 gyermek csúszda, gyermekétterem vacsora időben, animációs programok, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS