Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Corfu Holiday Palace Hotel 4****

Kanoni, , Görögország
A 4 csillagos szálloda a repülőtértől és Korfu város központjától egyaránt 4 km-re, a kikötőtől pedig 5 km-re helyezkedik el. A szálloda tökéletes választás azoknak, akik a repülőtérhez és a városközponthoz is közel szeretnének nyaralni, Korfu lenyűgöző városának mindennapjait szeretnék kiélvezni.

Szobák
Szobák: a 256 szoba mindegyike modernül berendezett és rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, minibárral (térítés ellenében), hajszárítóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda saját homokos strandjára kabinos felvonóval lehet lejutni. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Ha igazán szép strandra vágyunk, a városon kívül kell mennünk. Érdemes felfedezni a sziget csendes öbleit és csodálatos vadregényes tengerpartjait.
Ellátás: reggeli vagy félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, snackek, a´la carte étterem, minibár fogyasztás, szobaszerviz (csak a főépületben).
Szolgáltatások: tengervizes medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 étterem, sushi bár, bárok, fitneszterem, asztalitenisz, tematikus estek, tv-szoba, wifi kapcsolat a szálloda egész területén. Térítés ellenében: spa központ szolgáltatásai, masszázs, szauna, jacuzzi, 2 teniszpálya, teniszoktatás, bowling, biliárd, 16 km-re golfpálya (50% kedvezmény a hotel vendégeinek), konferenciaterem, üzletek, mosoda, vízi sportok, bérelhető széf a recepción.
Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS