Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Begeti Bay Hotel 3***

Rethymno, , Görögország
Ez a 3 csillagos, 82 szobás szálloda az egészen Rethymno-ig elhúzódó, 11 kilométeres strand végén helyezkedik el, Scaleta üdülőfaluban, a repülőtértől kb. 65 km-re, Rethymno központjától pedig 12 km-re. Rethymno-ba a helyi buszjárattal könnyedén be lehet jutni, a buszmegálló kb. 200 méterre található a hoteltől. Scaleta egy bájos üdülőfalu, csendes pihenésre tökéletes választás, festői öble csodás panorámát biztosít.

Szobák
Szobák: a 22 nm-es standard szobák nagy erkéllyel rendelkeznek, telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel (kb. 15 EUR/hét), légkondicionálóval (kb. 5 EUR/nap) és hűtőszekrénnyel felszereltek. A családi szobák 28 nm-esek és egylégterűek, felszereltségük a standard szobákéval azonos.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos-köves tengerparton fekszik. A parton erős hullámzás előfordulhat. A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére. A hoteltől kb. 600 m-re is található egy kellemes strand. Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-22.00 között), kávé/tea, fagylalt bizonyos időpontokban. Térítés ellenében: egyéb étkezések, import italok. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, alkalmanként görög est, animációs programok júliusban és augusztusban, teniszpálya, asztalitenisz. Térítés ellenében: vízi sportok a parton, játékterem (internet, biliárd), üzlet. Gyerekeknek: gyermekmedence, gyermek animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS