Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Arhodiko Hotel 1*

Amoudara, , Görögország
Ez az egyszerű, de családias hangulatú, és kiváló elhelyezkedésű szálloda a repülőtértől 9 km-re, Heraklion központjától kb. 7 km-re Amoudara üdülőhelyen épült. Az arhodiko szó hagyományőrző, barátságos és vendégszerető helyet jelent. A hotel 100 m-re fekszik Amoudara központjától, gyönyörű, fás, növényekkel borított területen, a Gazanos folyó partján. Amoudarában számos vendéglőt, bárt, éttermet, kávézót és diszkót találunk, de érdemes ellátogatnunk Heraklionba is, mely egy élettel teli, mozgalmas város rengeteg szórakozási és vásárlási lehetőséggel. A szálloda kiváló választás lehet azoknak, akik kedvező árú szállodát keresnek, mert elsősorban kirándulni és látni szeretnének, és keveset tartózkodnak a szálláshelyen.

Szobák
Szobák: a 22 szoba mindegyike tv-vel, hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, légkondicionálással (kb. 4 EUR/nap) és erkéllyel felszerelt. A stúdiókban alap szinten felszerelt konyhasarok található, két elektromos főzőlappal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 350 m-re található a homokos tengerparttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére.
Ellátás: reggeli vagy félpanzió: reggeli és vacsora. Térítés ellenében: italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napozóágyakkal és napernyőkkel, medencebár, alkalmanként esti szórakoztató programok a bárban, wifi a lobbyban és a medencénél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS