Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Laguna Exclusive Resort & Spa 5*****

Hersonissos, , Görögország
A kb. 100.000 m^2-en elterülő, exkluzív szállodában elsőoszályú kényelem, 6 különböző étterem magas színvonalú, nemzetközi konyhával és luxus kialakítású spa-részleg gondoskodik a felejthetetlen nyaralásról. Nyugodt helyen fekszik, csak egy kis, parti út választja el a homokos/kavicsos strandtól (helyenként sziklás, fürdőcipő viselete ajánlott). Éttermek, bárok és üzletek kb. 2 km-re. Chersonissos központja kb. 3 km-re. Az időjárástól függően a repülőgépek zaja enyhén zavaró lehet. A 2011-ben megnyitott, modern létesítményben összesen 349 szoba található a 3 szintes főépületben és több, 1-2 emeletes melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, WIFI és internetsarok (térítés ellenében), SAT-TV-sarok, bridzsszoba, főétterem, 5 étterem specialitásokkal (olasz, ázsiai, görög taverna, mexikói, sushi), cr^eperie fagylalttal, több bár (pl. pezsgőbár, csak felnőtteknek), kis szupermarket, ékszerüzlet, ajándéküzlet és fodrászat. A kertben 3 tengervizes úszómedence, lagúna és 2 pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A főépületben találhatók, ízléses berendezéssel, bennük minibár, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, internetcsatlakozás, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2B/A3B: Tengerre néző szobák.
A2C/A3C - Bungalószobák: A melléképületekben találhatók, hasonló berendezéssel, mint a főépületi szobák.
A2D/A3D - Bungalószobák: Tengerre nézők.
A2F/A3F - Családi bungalószobák: Kombinált nappali/hálószoba és optikailag elválasztott hálószoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Mitsis Wonderland\": gyermekmedence csúszdával, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, játékterem és gyerekdiszkó. Animációs programok napközben és este. Esténként show-műsorok, karaoke vagy élőzene, heti 1x görög est folklór-műsorral. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A). A spa-központ szolgáltatásai térítés ellenében: tengervizes, fedett medence, elemis-terápia, különböző arc- és testkezelések, hamam, masszázs és thalasso-terápia.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem (előzetes foglalás a spa-részlegben, nyitva 10.00 és 19.00 óra között), biliárd, asztalitenisz, tenisz, kispályás foci, strandröplabda, kenuk, vízibiciklik és szörf. Térítés ellenében: kerékpárok, motorizált vízi sportok (pl. jetski, vízisí) és búvárkodás (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS