Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Hotels Petit Palais 4****

Rodosz, , Görögország
Az igényesen berendezett szálloda ideális a strandolást és szórakozást egyaránt kedvelő vendégeknek. Központi helyen, a homokos/kavicsos strandtól kb. 100 m-re fekszik. Számos vásárlási és szórakozási lehetőség a közvetlen közelben. Az óváros kb. 700 m-re, a Mandraki-kikötő kb. 500 m-re, a menetrend szerinti busz megállója kb. 50 m-re. A szállodában összesen 215 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, 2 lift, TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), szép, klimatizált étterem pizza-kemencével és hangulatos bár. A belső udvaron édesvizű úszómedence és pezsgőfürdő. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A: Barátságos berendezéssel, bennük hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, rádió, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Heti 1x karaoke-est és görög est. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS