Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mondi Holiday Bellevue 4****

Bad Gastein, , Ausztria
A Mondi Holiday Bellevue elegáns légkörű, kényelmes, családbarát létesítmény panorámás fekvéssel. Központi elhelyezkedése ellenére a sípályák pár perc alatt akár gyalog is elérhetők, de síbusz is rendelkezésre áll kb. 100 m-re. A szálloda jól felszerelt wellness-részlege kínál felüdülést a síelés vagy sífutás után. A Mondi Holiday Bellevue elegáns légkörű, kényelmes, családbarát létesítmény panorámás fekvéssel. Központi elhelyezkedése ellenére a sípályák pár perc alatt akár gyalog is elérhetők, de síbusz is rendelkezésre áll kb. 100 m-re. A szálloda jól felszerelt wellness-részlege kínál felüdülést a síelés vagy sífutás után. A domboldalban fekszik, csodálatos kilátással Bad Gasteinra. A központ kb. 100 m-re. A létesítményben 202 apartman, elegáns hall recepcióval, bár, étterem, kávézó és 5 lift áll rendelkezésre. A szálloda Bellevue Alm klub-része kb. 30 perc gyalog. Térítés ellenében: mosó- és szárítóautomata. Síliftek: Stubnerkogel felvonó kb. 400 m-re.
Sípályák: kb. 400 m-re.
Sífutópálya: Böckstein pálya kb. 1 km-re (kb. 8 km hosszú, egy része kivilágított).
Síbusz: kb. 100 m-re.
Sísuli: kb. 400 m-re, gyermeksísulival és síovival.
Síkölcsönző: kb. 400 m-re.
Sítároló: az épületben, sícipőszárítóval illetve a Stubnerkogel felvonónál 50% kedvezménnyel.

Szobák
Az ízlésesen berendezett stúdiókban és apartmanokban fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, telefon, kábel-TV, rádió, széf, hajszárító, étkező-/ülősarok, konyhasarok (főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző), bérelhető fürdőköpeny (kb. 12,- EUR/tartózkodás) és balkon vagy terasz.
F3F: Stúdió 3 fő részére (kb. 25 m^2). Nappali/hálószoba szekrényággyal és kanapéval.
F4G: Kétszobás apartman 4 fő részére (kb. 45 m^2). Nappali/hálószoba szekrényággyal vagy dupla, kihúzható kanapéval, 1 hálószoba és külön WC.
F6H: Háromszobás apartman 6 fő részére (kb. 65 m^2). Nappali/hálószoba szekrényággyal vagy dupla, kihúzható kanapéval, 2 hálószoba és külön WC. Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás. Ágyneműhuzat, törölköző és konyharuha heti váltással. Gyermekágyat 1 éves korig az ár már tartalmaz. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 16.00 és 20.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
A létesítmény szervezésében különböző programok (pl. szánkóestek, kaszinólátogatás, hütte-látogatás, lovasszánozás stb.) felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, egy részük csak térítés ellenében. Parkoló Ingyenes, kb. 50 m-re. Garázs térítés ellenében (kb. 12,- EUR/nap). 1 háziállatot lehet vinni (kb. 8,- EUR/nap). Fedett medence (kb. 12x6 m) pezsgőfürdővel, szauna, gőzfürdő, pihenőszoba. Térítés ellenében: szolárium, masszázs. Külön, fedett gyermekmedence, játszószoba valamint gyermekfelügyelet 3 éves kortól (heti 5x napi 4 óra).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS