Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel-appartements Goldried & Goldriedpark 4****

Matrei, , Ausztria
A közvetlenül a sípályánál fekvő, modern szálloda az egyik legszebb létesítmény az Alpok vidékén. Egy magaslaton fekszik, csendes erdős táj közepén - álomszép panorámakilátással Matrei településre. Fesztelen hangulatú, örömteli szabadság vár Önre a nagyvonalú, családbarát, nemzetközi hangulatú üdülőközpontban - a síterep közvetlen közelében. A közvetlenül a sípályánál fekvő, modern szálloda az egyik legszebb létesítmény az Alpok vidékén. Egy magaslaton fekszik, csendes erdős táj közepén - álomszép panorámakilátással Matrei településre. Fesztelen hangulatú, örömteli szabadság vár Önre a családbarát, nemzetközi hangulatú üdülőközpontban - a síterep közvetlen közelében. A helység központja kb. 500 m-re található. A kényelmesen berendezett komplexum szállodarészből és apartmanokból áll. A szállodában recepció, étterem, bár, aprés ski-bár, napozóterasz, kávézó terasszal és lift áll a vendégek rendelkezésére. Síliftek: kb. 1 km-re (Großglockner Resort kabinos felvonó).
Sípályák: kedvező hóviszonyok esetén síelési lehetőség egészen a házig.
Sífutópálya: kb. 7 km-re.
Síbusz: kb. 200 m-re.
Sísuli: kb. 1 km-re (Matrei síiskola).
Síkölcsönző: kb. 1 km-re (10% kedvezmény a Sport Steiner síkölcsönzőben).
Sítároló: a szállodában.
Téli túraútvonalak: a szállodától.
Szánkópálya: kb. 5 km-re (Virgenben).
Snowboard: funpark a síterületen.

Szobák
A apartmanokban előtér, telefon, SAT-TV, rádió, kandalló (tűzifa térítés ellenében), szárítószekrény, konyha vagy konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény), szauna, fürdőköpeny (külön kérésre, kaució ellenében), fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
F4F: Kétszobás apartman 4 fő részére (kb. 45 m^2). Nappali/hálószoba 2 fekhellyel és 1 kétágyas szoba.
F6G: Háromszobás apartman 6 fő részére (kb. 55 m^2). Nappali/hálószoba 2 fekhellyel, 1 kétágyas szoba és 1 további szoba emeletes ággyal. Csak egy részük balkonos.
F8H: Négyszobás apartman 8 fő részére (kb. 90 m^2) a Hotel Goldriedben. Nappali/hálószoba 2 fekhellyel, 1 kétágyas szoba és 2 szoba emeletes ágyakkal. Fürdőszoba, WC és egy további külön WC. Mosógép. Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás, ágyneműhuzat, törölköző és konyharuha 14 napi váltással. Gyermekágy 2 éves korig kb. 20,- EUR/tartózkodás. Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 16.00 és 20.00 óra között/10.00 óráig

Szolgáltatások a közös terekben
Játszószoba és bébitelefon. Különböző szórakoztató programok (egy részük térítés ellenében). Térítés ellenében: biliárd, flipper, számítógépes játékok és internetsarok. Szilveszterkor tűzijáték. Parkoló Ingyenes, kb. 200 m-re. Garázs térítés ellenében (kb. 10,- EUR/nap). 1 háziállatot lehet vinni (kb. 12,- EUR/nap).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS