Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Side Crown Palace 5*****

Side, , Törökország
A szálloda 65 km-re az antalyai repülőtértől és 7 km-re Side városától helyezkedik el. Saját tengerpartja 400 méterre található, ahová ingajáratot üzemeltetnek.

Szobák
102 szobájából 74 standard, 24 családi és 4 tetőtéri. A szobák mindegyike szatellit LED Tv-vel, telefonnal, széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini bárral és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A családi szobák 2 légterűek, a tetőtéri szobák teraszán jakuzzi található. A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, vízforraló, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: 2 hálószoba összekötő ajtóval.
Foglalható az alsóbb emeleteken található Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Belső és külső medence elkülönített gyermek résszel, csúszda park 4 csúszdával. Fitneszközpont, gőzfürdő, török fürdő, szauna, asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, aerobik, aqua aerobik, darts. Nappali és esti animációs programok, mini klub (4-12 éves korig). Térítés ellenében biliárd, bowling, spa központ és szépség központ szolgáltatásai, masszázs, a tengerparton motorizált vízi sportok (jet ski, parasailing).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Mosoda, üzletek (bőr, ékszer), orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, autóbérlési lehetőség, 24 órás szobaszerviz, MasterCard, Euro és Visa elfogadóhely. A napernyők, napágyak, strandtörülközők és a matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS