Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aska Buse Resort Hotel 4****

Alanya, , Törökország
A négycsillagos szálloda az antalyai repülőtértől 97 km-re, Alanya központjától 25 km-re fekszik, saját közvetlen strandján.

Szobák
173 szobája standard, családi szoba, lakosztály és mozgáskorlátozottak részére speciálisan kialakított. A szobák mindegyike telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A családi szobák egy légterűek, de nagyobb alapterülettel rendelkeznek, maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső medence, csúszdák, török fürdő, szauna, amfiteátrum, fitnesz központ, asztalitenisz, darts, strandröplabda, gimnasztika, vízi aerobik, nappali és esti animációs programok, mini klub, mini diszkó. Térítés ellenében biliárd, masszázs, spa kezelések, vízi sportok a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az all inclusive ellátás

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, fényképész, fodrászat, üzletek, autóbérlési lehetőség, mosoda, internet elérhetőség a lobbi bárban, pénzváltó, Visa és MasterCard elfogadó hely. Napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők a tengerparton és a medence mellett is ingyenesek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS