Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel El Kantaoui Center 4****

Port El Kantaoui, , Tunézia
A szálloda Port El Kantaoui városában helyezkedik el 30 km-re az enfidhai repülőtértől (kb. 45 perc transzferidő), illetve 20 km-re a monastiri repülőtértől (kb. 30 perc transzferidő). A homokos tengerpart 150 méterre, míg a városközpont 350 méterre fekszik a hoteltől.

Szobák
346 szobája négy épületben található, melyekhez összesen 7 lift tartozik.  Szobái és apartmanjai légkondicionálóval, szatellit Tv-vel (távirányítóért 10 TND letét fizetendő), telefonnal, bérelhető széffel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel és hajszárítóval, valamint erkéllyel vagy terasszal felszereltek. A szobák alapterülete típustól függően 28 és 80 m2 közötti.

Szolgáltatások a közös terekben
Külső medence, gyerek medence, belső (fűtött) medence jakuzzival és vízeséssel, spa központ, fitneszterem, szauna, török fürdő, masszázs, játékgépek, biliárdasztal, animációs programok. A tengerparton a vízi sportok, valamint a tengerparti bár térítés ellenében vehető igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Üzletek, pénzváltó, bankautomata, mosoda, konferenciaterem, autó-, motor- és quadbérlési lehetőség. A napernyők, napágyak a tengerparton ingyenesen vehetőek igénybe, míg a strandtörülközők 10 TND letét ellenében használhatóak. A közelben golfpálya, lovaglási lehetőség, valamit diszkók találhatóak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS