Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort 5*****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
A 2011-ben épült, szép fekvésű, luxus kialakítású komfortszálloda kellemes nyaralást kínál az egész család számára. Közvetlen a standnál fekszik és része a Ras Mohamed Nemzeti Parknak. Sharm el Sheikh szép óvárosa számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 20 perces autóútra. A létesítményben összesen 420 szoba található a 3 szintes melléképületekben. A vendégek rendelkezésére áll recepció, internetkávézó, 3 étterem specialitásokkal, 4 a´la carte-étterem (indiai, thai, francia, tenger gyümölcsei), 8 bár, butikok, ékszerüzlet és fodrászat. A kertben több úszómedence. Napágyak, matracok, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Nemo mini-klub (3-12 éveseknek) és gyerekanimáció.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: Közvetlen tengerre néző szobák.
A1E/A2E/A3E: A medencéhez közvetlen kijárattal rendelkező, tengerre néző szobák.
A2C/A3C - Beachfront De Luxe-szobák: A strand közvetlen közelében találhatók, tengerre nézők.
A2D/A3D - Beachfront De Luxe-suitek: A strand közvetlen közelében találhatók, tágasabbak, tengerre nézők, kiegészítve fürdőszobával.
A2F/A3F - Családi szobák: Nappali/hálószoba, külön hálószoba és 1 zuhanyozó.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok és diszkó. A \"Senses Spa\" wellness-központ (belépés 16 éves kortól, előzetes foglalással) szolgáltatásai: szauna és pezsgőfürdő, térítés ellenében: gőzfürdő, masszázs, különböző testkezelések és szépségszalon.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem (12 éves kortól), aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, tenisz (kivilágítás térítés ellenében) és strandröplabda. Térítés ellenében: búvárkodás.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS