Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Plaza Resort 4****superior

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Pihentető nyaralás a pálmafák alatt, közvetlen a szállodához tartozó, homokos tengerparton. Közvetlen a homokos strandon fekszik. A part közvetlen közelében is találhatók korallok (fürdőcipő viselete ajánlott), fürdési lehetőség egy stégről. Na´ama Bay nyüzsgő központja kb. 18 km-re (hotelbusz térítés ellenében). A létesítményben összesen 547 szoba található több épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, WIFI (térítés ellenében), 2 büféétterem nemdohányzó-résszel és terasszal, grillétterem, 3 a´la carte-étterem (olasz, keleti és halételek, mindegyik térítés ellenében), lobby-bár, üzletek és fodrászat. A kertben 4 édesvizű úszómedence, napozóteraszok és 2 pool-bár. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér és gyereksarok a főétteremben.

Szobák
A1A/A2A: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B: Oldalról tengerre néző szobák.
A2F - Családi szobák: Egy tágasabb szoba 2 queensize-ággyal és 2 külön ággyal, 1 fürdőszoba.

Szolgáltatások a közös terekben
Szórakoztató programok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, boccia, darts, íjászat, foci, röplabda, tenisz (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében) és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd és búvárkodás. A Health Club szolgáltatásai térítés ellenében: gőzfürdő, masszázs, szauna és pezsgőfürdő.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS