Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Hotel Sergios 3***superior

Kréta, , Görögország
A modern, szépen kialakított hotel ideális a változatos kikapcsolódásra vágyóknak és az éjszakai életet kedvelőknek. Központi helyen, a homokos/kavicsos strandtól kb. 150 m-re található. Chersonissos központja számos helyi és nemzetközi étteremmel, bárral és üzlettel néhány perces sétával elérhető. A menetrend szerinti busz megállója kb. 50 m-re. A szállodában összesen 99 szoba várja a vendégeket a 4 szintes főépületben és a 2 szintes melléképületben. Rendelkezésre áll hall recepcióval (bérelhető széfek), liftek, internetsarok (térítés ellenében), bár SAT-TV-sarokkal, büféétterem és ajándéküzlet. Édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A2B: Modern berendezéssel, bennük kis hűtőszekrény, légkondicionálás (térítés ellenében), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó és WC.
A1A: Egyágyas szobák.
A2A/A3A: Balkonos szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Térítés ellenében: videojátékok. Bárok, kávézók, tavernák, különböző diszkók és további változatos szórakozási lehetőségek a közvetlen közelben.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd, a szomszédos szállodában fitneszterem és tenisz valamint a strandon különböző vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS