Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Delfinia 4****

Moraitika, , Görögország
A létesítmény a főúttól távol, egy olívafákkal, citromfákkal és píneafákkal körülölelt ligetben fekszik. Közvetlenül a homokos/kavicsos strandon fekszik. Moraitika kb. 200 m-re, Korfu város kb. 20 km-re. A menetrend szerinti busz megállója közvetlen a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A kedvelt szállodában 185 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, SAT-TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), étterem, a'la carte-taverna és bár. A kertben édesvizű úszómedence és napozóterasz. Napágyak a medencénél és a strandon is térítés ellenében, napernyők ingyenesen vehetők igénybe. Strandbár. Külön gyermekmedence, mini-klub (3-11 éveseknek), játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Szobák
A1A/A2A/A3A: Hűtőszekrény, légkondicionálás (a főszezonban, időszakos üzemeltetéssel), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz.
A2B/A3B: Medencére nézők vagy a tenger oldalán találhatók.

Szolgáltatások a közös terekben
Alkalmanként esti szórakoztató programok élőzenével, folklórműsorok, tánc és játékterem.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, 2 teniszpálya (ütők térítés ellenében) és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, kerékpárok valamint vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS