Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Vasia Village 4****

Kréta, , Görögország
Barátságos légkörű, 2012-ben épült szálloda kis víziparkkal - ideális választás családok részére. A strandtól kb. 500 m-re, a Bouffos Beachtől kb. 2,5 km-re (ingyenes hotelbusz) fekszik. A szállodában összesen 120 szoba található. A komplexum része a Vasia Beach testvérszálloda is. A vendégek rendelkezésére áll internetsarok, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, étterem, 3 a'la carte-étterem (gourmet, olasz, mediterrán), snack-bár és 3 bár. A kertben édesvizű úszómedence és vízipark 4 csúszdával. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, napágyak a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében. Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszószoba és játszótér.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Barátságos berendezéssel, bennük hűtőszekrény, tea-/kávéfőző, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: Tágasabbak, külön hálószobával és 2 kanapéval a nappali részen.

Szolgáltatások a közös terekben
Diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és többfunkciós sportpálya. Térítés ellenében: gőzfürdő, masszázs, pezsgőfürdő és szauna a Vasia Beach testvérszállodában.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS