Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Plaza 3***superior

Sliema, , Málta
A szállodából csodálatos kilátás nyílik St. Julian's festői öblére. Csak a parti út és a szép sétány választja el a sziklás tengerparttól. St. Julian's központja és a Paceville szórakozónegyed kb. 1 km-re. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35 perc. A létesítményben összesen 160 szoba található 7 emeleten és 2 épületrészben (Hotel Plaza és Hotel Plaza Regency), melyeket a 6. emeleten egy átjáró köt össze. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, internetsarok és WIFI a hallban (mindkettő térítés ellenében), étterem, bár és kávézó. A tetőteraszon édesvizű úszómedence (az időjárás függvényében) ingyenes napágyakkal és napernyőkkel. Külön gyermekmedence.

Szobák
A1D/A2D: Légkondicionálás, bérelhető széf, LCD SAT-TV, telefon, hajszárító, WIFI (térítés ellenében), fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A1A/A2A: Oldalról tengerre nézők.
A1B/A2B: Tengerre nézők.
A2C - Superior-szobák: Tágasabbak és tengerre nézők.
B2A/B3A - Stúdiók: Kiegészítve jól felszerelt konyhasarokkal (főzőlap, mikrohullámú sütő, hütőszekrény).
B2B/B3B - Stúdiók: Kiegészítve jól felszerelt konyhasarokkal. Tengerre nézők.
Foglalható balkon nélküli Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Heti 4x szórakoztató műsorok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fedett medence.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS