Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Lordos Beach 4****

Larnaca, , Ciprus
Elegáns, ízlésesen kialakított, kellemes hangulattal rendelkező szálloda nyugodt környezetben. Közvetlen a homokos strandnál fekszik. Éttermek, bárok és üzletek kb. 100 m-re. Larnaca központja számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 8 km-re, ahova menetrend szerinti buszokkal juthatunk el (megálló a szálloda előtt). A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A 2012-ben felújított szállodában 175 szoba található 5 emeleten. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, SAT-TV-szoba, internetszoba (térítés ellenében), 2 büféétterem (1 reggelihez, 1 vacsorához; este a´la carte-étterem is ciprusi, mediterrán és nemzetközi konyhával, térítés ellenében), bárok, kávézó, ajándéküzlet és fodrászat. A szép kertben édesvizű úszómedencés rész vízesésekkel, pezsgőfürdővel, pool-/strandbár és napozóterasz. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, mini-klub (3-12 éveseknek), játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és oldalról tengerre néző balkon.
A2G/A3G - Superior-szobák: Modernebb berendezéssel, kiegészítve fürdőköpennyel, síkképernyős SAT-TV-vel, papuccsal és ingyenes széffel.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kosárlabda, strandröplabda, fitneszterem, 1 keményborítású teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében) és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Fedett medence és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: szauna, gőzfürdő és masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS