Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Aladdin 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szépen kialakított, nagy kerttel rendelkező létesítmény ideális a kikapcsolódásra vágyóknak. Közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik (fürdőcipő viselete ajánlott). Hurghada központja kb. 17 km-re (hotelbusz térítés ellenében). A szállodában összesen 515 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval (ingyenes széfek), internetsarok (térítés ellenében), büféétterem, a´la carte-étterem (halételek), bárok, vízipipasarok (térítés ellenében) és üzletek. A kertben 2 édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. A strandon snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. 2 gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2F - Családi szobák: Kiegészítve ülősarokkal és külön hálószobával.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, asztalitenisz (ütők és labdák térítés ellenében), minigolf, 2 keményborítású teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében) és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd valamint szörf és búvárkodás a szomszédos Club Jasmin Village szállodánál (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő és masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS