Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline The Aeolos Beach 4****

Kos, , Görögország
Tradicionális stílusban épült, barátságos légkörű létesítmény Lambi üdülőkörzetében, közvetlen a tengerparton. Közvetlen Lambi finomhomokos strandján fekszik. Kos város számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 5 km-re, a repülőtér 26 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A szállodában összesen 182 szoba található a 3 emeletes főépületben és több, 1-2 szintes bungalóban. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, társalgó, SAT-TV-szoba, klimatizált étterem, görög taverna, bár és ajándéküzlet. A hatalmas kertben édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, törölközők a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Külön gyermekmedence és játszótér.

Szobák
A1A/A2A: A főépületben találhatók, kényelmes berendezéssel, bennük hűtőszekrény, légkondicionálás (június és szeptember között, központi és időszakos üzemeltetéssel), bérelhető széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A1B/A2B: Tengerre néző szobák.
A2C/A3C - Bungalók: Kiegészítve egy heverővel, a kert oldalán lévő terasszal rendelkeznek.
A2D/A3D - Bungalók: Tengerre néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A2E/A3E - Bungalók: Közvetlen a tengerpartnál találhatók, tengerre néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, kosárlabda és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd, asztalitenisz, squash, minigolf és tenisz. Térítés ellenében: gőzfürdő, hamam, szauna és masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS