Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Dimitrios Beach 3***superior

Kréta, , Görögország
Rethymnon történelmi kikötője és a festői városközpont közelében fekvő szálloda, az új melléképületben kényelmes Junior-suitekkel. A hosszú, homokos/kavicsos strandtól kb. 80 m-re fekszik. Éttermek, bárok és üzletek a közelben. Rethymnon központja kb. 2 km-re. A családi vezetés alatt álló, barátságos, kis szállodában 85 szoba található a kétemeletes főépületben és az új, kétemeletes melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, WIFI (a hallban ingyenesen), internetsarok (térítés ellenében), SAT-TV-szoba, teraszos büféétterem, hangulatos bár és kis szupermarket. Édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Gyermekmedence.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Hűtőszekrény (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A2B/A3B - Junior-suitek: Kombinált nappali/hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény ingyenesen, hidromasszázs zuhanyozó, plazma SAT-TV és balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
A parti sétányon és Rethymnon központjában lévő bárokban, tavernákban és kávézókban számos szórakozási lehetőség.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd és a főszezonban különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (pl. kajak, vízibicikli, vízisí, szörf helyi szolgáltatóknál). A vendégek igénybe vehetik a Dimitrios Village wellness-szolgáltatásait is. Térítés ellenében: masszázs (külön kérésre), szauna és pezsgőfürdő.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS