Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klub Oázis Hotel Zante Village 3***superior

Zakynthos, , Görögország
Alikanas központja bárokkal, tavernákkal és vásárlási lehetőségekkel kb. 300 m-re található. A széles, sekély, finomhomokos strand kb. 1 km-re. Naponta többször ingyenes hotelbusz a strandra és a központba. A kedvelt, 2 szintes családbarát létesítményben összesen 110 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, TV-sarok, bár, kis szupermarket, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (ingyenesen) és klimatizált étterem nemdohányzó-résszel. A komplexum középpontjában nagy, édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. A napozóteraszon napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. Gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek, június közepétől szeptember közepéig).

Szobák
A2A/A3A: Bennük telefon, SAT-TV, bérelhető széf, kis hűtőszekrény, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és medencére néző balkon.
A1A: Nem medencére néző egyágyas szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este. Ingyenes felnőtt-, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt) és esti show-műsorok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz.

Térkép