Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Makis Apartman Apt.

Moraitika, , Görögország
Fekvése: a sziget déli részén, Moraitika központjának a közelében, a főutca közelében, forgalmas út mellett épült, gondos, családi vezetésű mindösszesen 10 szobás apartmanház. A homokos-aprókavicsos strand kb. nyolcszáz méternyire. Az apartmanház közelében éttermek, bár, több üzlet, autó-, motorkölcsönző, és buszmegálló is található.

Szobák
Elhelyezés: minden apartman (3-4 fős) egyszerűen berendezett, hálószoba nappalival, stúdió jellegű konyhával, hűtővel, fürdőszobával, zuhanyzóval felszerelt. A stúdió jellegű (2 fős) apartmanoknál a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva. Felár ellenében légkondicionálás és széf a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: bár, takarítás, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, internetezési lehetőség.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: önellátás. Felár ellenében bővített kontinentális reggeli foglalható. A környéken több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, biliárd, kis kert. A strandon vízisport-lehetőségek széles választéka.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS