Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Three Corners Triton Empire Hotel 3***

Hurghada, , Egyiptom
A The Three Corners lánc 1996-ban épült, 7 emeletes szállodája Hurghada központjában, a repülőtértől mindössze 7 km-re található. Egyszerű, de kellemes légkörrel és a hagyományos egyiptomi vendégszeretettel várja az idelátogatókat. Elhelyezkedése miatt ideális választás azoknak, akik nemcsak a tenger szépségeinek felfedezése miatt érkeznek, hanem szeretnének kicsit jobban megismerkedni az egyiptomi kultúrával is. Az egykori halászfalu, Hurghada mára pompás, nyüzsgő várossá vált, ahol számos bazár, étterem, szórakozási lehetőség és látnivaló várja az utazókat.

Szobák
Szobák: a 419 szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, széffel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel vendégei a 200 m-re elhelyezkedő Triton Empire Beach Hotel homokos-kavicsos tengerpartját használhatják, ahol a napozóágyak, napernyők és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok az EBR-ban: vízi torna, aerobik, röplabda, hastánc leckék, beach party. Térítés ellenében: esti show-műsorok, Afrika parti az EBR-ban, búvárkodás, vízi sportok a parton, masszázs, egészségklub, szépségszalon, billiárd, orvosi ellátás, mosoda, üzletek.
Gyermekeknek: Trixie miniklub (4-11 éves korig) és játszótér az EBR hotelben.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS