Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Three Corners Ocean View Hotel 4****

El Gouna, , Egyiptom
A 4 csillagos, elegáns hotel a gyönyörű Vörös-tenger nyugati partvidékén fekszik, a hurghada-i repülőtértől 25 km-re. A szálloda a nyugodt nyaralásra alkalmas El Gouna városától 1 km-re, csodálatos környezetben, a háttérben magasodó vörös hegyláncokkal, a Keleti-sivataggal, a hangulatos kikötővel és a kristálytiszta vizű tengerrel körülölelve terül el. A 2004-ben nyílt hotel első osztályú konyhával és igényes szolgáltatásokkal várja az El Gounába látogatókat. A hotel felnőttek fogadására rendezkedett be, inkább nagykorú vendégeknek javasoljuk.

Szobák
Szobák: a 234, elegáns, hangulatos, kényelmesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik műholdas tv-vel, légkondicionálóval, minibárral, telefonnal, széffel és erkéllyel, terasszal vagy franciaerkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda egy kisebb félszigeten helyezkedik el egy kikötő mellett. A hoteltől busszal 8 percre lévő homokos strandra a 30 percenként induló ingyenes buszjárattal juthatunk el, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörülköző ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: 2 medence (télen fűtött) napernyőkkel, napozóágyakkal, 4 étterem, 5 bár, esti animációs programok, élőzene, karaoke, show-műsorok, fitneszterem, vízi torna, darts, strandröplabda, bevezető búvárkodás a medencében (heti 1 alkalommal ingyenesen), asztalitenisz, biliárd, könyvtár. Térítés ellenében: wellness részleg, spa szolgáltatások, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, masszázs és szépségkezelések, búvárkodás, vízi sportok, golf, kerékpár kölcsönzés, internetkávézó és wifi kapcsolat, tematikus estek (előzetes jelentkezéssel), buszjárat Hurghadára és El Gounába, hajós transzfer a lagúnákhoz, mosoda, orvos, üzletek.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS