Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sindbad Aqua Park Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghada központjától 7 km-re, a repülőtértől 5 km-re található. A Sindbad Club szálloda komplexum tagja. Különleges hangulata, jó elhelyezkedése biztosítja az ide utazók számára a tökéletes nyaralást. A homokos tengerparttól 150 méterre fekszik.

Szobák
A szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel, internet elérhetőséggel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A családi szobák két légterűek, melyek kényelmes elhelyezést biztosítanak a családok részére.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy külső felnőtt medence, egy gyermek medence, csúszdás medence gyermek résszel. Teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, biliárd, aqua park, mini klub (3-12 éves korig), nappali és esti (Sindbad Aqua Hotelben) animációs programok, fitnesz központ, szauna, ezek közül számos szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. Tengerparton vízi sportok térítés ellenében.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Recepció, szoba szerviz, orvosi ügyelet, fodrászat, internet sarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség ingyen a szobában elérhető. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők a medencénél és a tengerparton térítés nélkül vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS