Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mardan Palace Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
Szeretné álomnyaralását szultánoknak kijáró kényeztetésben eltölteni? Akkor megtalálta az ideális szállodát, a Mardan Palace Hotelt, mely a Török Riviéra legfényűzőbb szállodájaként ismert. Autentikus, kifinomult stílusa, egyedi építészeti megoldásai és mesebeli világa egészen biztosan Önt is lenyűgözik majd, melyek a csodálatos múlt előtt hódolva ötvözik a királyi pompát és a modern világ luxusigényeit. Igazán élménydús fürdőzésben lehet része a világ egyik legnagyobb, 16.000 nm-es szállodai medencéjében, melynek belsejében egy 5000 hallal rendelkező akvárium épült, a közepén egy étteremmel.

Szobák
Szobák: az igényesen berendezett szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel, műholdas LCD tv-vel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, széffel, valamint vezeték nélküli internet-kapcsolattal. Minden szoba igényesen kialakított márvány fürdőszobával rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
A 2009-ben nyílt luxushotel Antalya központjától 15 km-re, repülőtértől 10 km-re, mintegy 180.000 nm területen helyezkedik el. A hotel Európa egyik legnagyobb szabadtéri medencéjével (16.000 nm) büszkélkedhet, melynek közelében egy korallzátony is található, ahol a vendégek ellenőrzött környezetben próbálhatják ki a szabadtüdős merülést. A mesébe illő ötcsillagos hotel magas színvonalú szolgáltatást nyújt, és kellemes pihenést biztosít minden korosztálynak. Strand: a szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, a napernyők és napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A finomhomokos tengerpart kialakításához 9000 tonna egyiptomi homokot importáltak. Szolgáltatások: medence, belső medence, vízesés, 4 akvárium, úszó zátony, 10 étterem, 11 bár, animációs programok, esti show műsorok az amfiteátrumban, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, wellness és Spa szolgáltatások, masszázs, thalasso terápia, borospince, botanikus kert, 2 bálterem, 2 teniszpálya, squash, strandröplabda, asztalitenisz, tollaslabda, bowling, a közelben (6 km-re a Mardan Sport Hotelben) 6 futballpálya, 7500 nm-es spa és fitneszközpont, számos konferenciaterem, gondolázás, business center, mosoda, szépségszalon, vízi sportok.  Gyermekeknek: medence, bébi medence, csúszda, miniklub (4-12 évig), animáció, tv- és játszó szoba, gyermekbüfé.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS