Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Hotel 4****

Kemer, , Törökország
Az egyszerű, 2004-ben épült és 2011-ben részben felújított hotel 6 km-re fekszik Kemertől, 60 km-re az antalyai repülőtértől, és néhány perc sétányira Camyuva üdülőhely központjától. A hotel mellett található buszmegállóból könnyedén eljuthatunk Kemerbe, de a környéken is találunk számos vásárlási és szórakozási lehetőséget.

Szobák
Szobák: a 77, laminált padlós szoba mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, erkéllyel, minibárral, hajszárítóval, telefonnal és műholdas tv-vel. A standard szobák 22-24 nm-esek, pótágyként egy kinyitható ágy áll rendelkezésre.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szállodát egy sétálóutca választja el kavicsos strandtól, mely kb. 200 m-re fekszik a hoteltől. A napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence csúszdával, napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 2 bár, diszkó, szauna, asztalitenisz, strandröplabda, aerobic, nappali és esti animáció alkalmanként (medencejátékok, esti programok). Térítés ellenében: mosoda, wifi kapcsolat, masszázs, spa szolgáltatások, biliárd, orvosi ellátás. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snack, tea/kávé/sütemény, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-22:30 között). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok és ételek a strandon, minibár fogyasztás.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS