Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Güral Premier Tekirova Hotel 5*****

Kemer, , Törökország
Csodás természeti környezetben, a Taurus-hegység, a dús, zöld erdők és a szikrázó tenger ölelésében várja vendégeit ez a több, 2-3 emeletes épületből álló, 5 csillagos hotel. A vendégek kikapcsolódásáról többek között egy hatalmas, 22.000 négyzetméteren elterülő vízi birodalom gondoskodik. A hotel számos szolgáltatása és kitűnő adottságai minden korosztály számára teljes kikapcsolódást kínálnak. Érdemes a közeli városba dolmussal vagy taxival ellátogatni. Kemerben megszámlálhatatlan bolt, étterem, diszkó és bár várja az oda látogatókat. Legalább egyszer érdemes ellátogatni a központba, és felfedezni a város látványosságait, vásárolgatni, elmerülni a bazár forgatagában. Elhelyezkedés: ez a 200.000 nm-en elterülő luxusszálloda Tekirova település központjában fekszik, 17 km-re Kemer városától és 75 km-re a repülőtértől.

Szobák
Szobák: a szálloda 657 szobájának mindegyike rendelkezik műholdas LCD tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, széffel, légkondicionálóval, minibárral, kávé-/teafőzővel, hajszárítóval, wifivel, vezetékes internettel (térítés ellenében) és erkéllyel. A deluxe családi szobák 80 nm-esek, két tágas szobával és egy fürdőszobával rendelkeznek. A deluxe családi medencére néző szobák felszereltsége megegyezik a deluxe családi szobákéval, és közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek. A superior ill. deluxe családi szobák nem rendelkeznek medence kapcsolattal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül saját, 470 m hosszú, kavicsos tengerpartján fekszik, ahol a napernyők,  matracok, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Szolgáltatások: 2 nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark 16 felnőtt- és 13 gyermekcsúszdával, 2 étterem, 4 a´la carte étterem, 6 bár, profi nappali és esti animációs programok, törökfürdő, szauna, strandröplabda, vízilabda, asztalitenisz, boccia, darts, táblajátékok, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: 3.500 nm-es professzionális "Quu" Spa központ szolgáltatásai, masszázs, teniszcentrum 13 pályával, internet kávézó, teniszfelszerelés, teniszpálya-világítás, orvosi ellátás, üzletek, mosoda, fodrászat, gyermekfelügyelet, mosoda, vízipipa, vízi sportok, biliárd, elektronikus játékok. Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszdák, bébi strand az aquapark területén, 3.600 nm-es miniklub (4-12 évig), külső és belső játszótér, gyermek-animáció, hálóterem, TV-DVD szoba, gyermekteniszpálya, babakocsi bérlés.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: premier ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjszakai büfé (21:30-07:00 között), frissen facsart narancslé, víz és üdítők a minibárból, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában). Térítés ellenében: a´la carte éttermek (előzetes foglalással), bizonyos import és prémium italok, márkás borok és pezsgők.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS