Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & Spa 5*****

Side, , Törökország
A Side aranyhomokos strandján elterülő, Sunis Kumköy Beach Resort & Spa ötcsillagos szálloda az egész családnak tökéletes kikapcsolódást és kényelmet biztosít. Töltődjön fel a türkizkék tenger partján, vagy vegyen részt az animációs programok egyikén, amíg gyermeke a 7 csúszda és a számos gyermekprogram közül válogat! Engedje el magát, és élvezze maximálisan az egész éves fárasztó munka utáni jól megérdemelt nyaralását! A törökfürdőben már az első napok egyikén újjászülethet, utána pedig nem marad más, mint csodásan lebarnulni az aranyló napsütésben, és élvezni a hotel számos szolgáltatását és gasztronómiai élményeit!

Szobák
Szobák: a 672 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, széffel és telefonnal és erkéllyel. A standard szobák 27 nm-esek. Az "A" típusú családi szobák 27 nm-esek, a gyermekek részére emeletes ággyal berendezettek. A "B" típusú családi szobák 30 nm-esek, két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek. A "C" típusú családi szobák 40 nm-esek, két, ajtóval elválasztott hálószobával illetve két fürdőszobával rendelkeznek. Áraink a C típusú családi szobára érvényesek.

A2A: Ülősarok, minibár, légkondicionálás (időszakos üzemeltetéssel), széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1B/A2B: Oldalról tengerre nézők.
A2D: Tengerre nézők.
B2A - Családi szobák: 1 nagyobb szoba, optikailag leválasztott emeletes ággyal.
B2C - Családi szobák összekötő ajtóval: 2 külön hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkeznek. Tengerre nézők.
C2A/C3A - Családi suitek: A villaépületekben találhatók, 2 külön hálószoba összekötő ajtóval és 2 fürdőszoba.
Megj.: AI leírás 2010-es koncept alapján

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a 2006-ban épült, és 2009-ben felújított szálloda 60 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 5 km-re Sidétől, 9 km-re Manavgattól. A környező városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival juthatunk el. Ha nem csak pihenni, de "látni" is szeretnénk, feltétlenül látogassunk el Side antik városába, ahol ókori romokat csodálhatunk meg, és elmerülhetünk a bazárok forgatagában. A manavgati mecset és vízesés megtekintése szintén kihagyhatatlan élmény.
Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók.
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 7 csúszda, 8 étterem, 3 bár, 2 teniszpálya, aerobic, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, darts, strandröplabda, törökfürdő, szauna, gőzkabin, fitneszterem, diszkó. Térítés ellenében: masszázs, spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, orvosi ellátás, biliárd, teniszpálya-világítás, teniszfelszerelés, asztali hoki, asztalitenisz, internet a játékteremben, vízi sportok, fodrászat, mosoda, diszkó, mozi, konferencia termek.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), junior klub (13-16 évig, júliusban és augusztusban) játszótér, gyermekbüfé.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snack, kávé/tea/sütemény, fagylalt (bizonyos időpontban), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-24.00 között), 6 a´la carte étterem (olasz, ázsiai, mexikói, barbecue, török és hal; előzetes foglalással), éjszakai büfé. Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslevek, import italok.