Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lake & River Side Hotel & Spa 5*****

Side, , Törökország
A Török Riviéra 2012-ben újonnan nyílt hotele csodás nyaralást ígér minden kedves ide látogatónak. A hotel nagy figyelmet fordít a részletekre, legyen szó az igényes szolgáltatásairól, kulináris élvezetekről, vagy akár a modern és rendkívül kényelmes szobák berendezéséről. A szálloda animátor csapata sosem hagyja majd unatkozni, legyen részese a számos sportprogramnak, vagy élvezze az esti show-műsort! Vegyen részt a törökfürdő rituáléjában, melyet érdemes az első napon kipróbálni, hiszen elősegíti a bőr szebb és gyorsabb barnulását. Ez a kellemes kezelés ezer éves hagyományaival biztosítja, hogy testileg és lelkileg felfrissüljön és új emberként térjen haza nyaralásából!

Elhelyezkedés: ez a 2012-ben megnyílt, 5 csillagos szálloda 25 000 nm alapterülettel rendelkezik. A hotel az antalyai repülőtértől 65 km-re, Antalya központjától 70 km-re és Side központjától 7 km-re helyezkedik el.

Strand: a hotel 750 m-re található a saját, homokos strandjától, ahol a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A part a szálloda ingyenes shuttle járataival is megközelíthető.

Szobák
a 408 szoba mindegyike elegánsan berendezett és laminált padlós, központilag szabályozott légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel, internet kapcsolattal (térítés ellenében) és erkéllyel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok az amfiteátrumban, élő zene (bizonyos napokon), asztalitenisz, darts, boccia, fitneszterem, aerobic, strandröplabda, vízilabda, törökfürdő, gőzfürdő, szauna, tv-szoba, diszkó. Térítés ellenében: spa és wellness központ kezelései, törökfürdő és egészségközpont szolgáltatásai, masszázs, bőrradírozás, biliárd, play station, bowling, internetsarok, wifi a lobbyban, fodrászat, üzletek, mosoda, vízi sportok, szobaszerviz, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), gyermekbüfé, babakocsi (előzetes foglalással).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS