Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Prestige Hotel 5*****

Side, , Törökország
A gyönyörű zöld környezetben fekvő, 1990-ben épült, és 2011-ben részben felújított hotel 65 km-re található az antalyai repülőtértől, 7 km-re Sidétől és mindössze 5 km-re Manavgattól. A környező városokba taxival vagy dolmussal könnyedén eljuthatunk. Érdemes legalább egyszer ellátogatni Manavgatba, ahol megcsodálhatjuk a híres vízesést, piknikezhetünk, vagy a környező éttermekbe is betérhetünk. Manavgatban hetente kétszer piacot is rendeznek, valamint itt láthatjuk a Török Riviéra egyik legszebb mecsetét, melynek négy tornya már messziről hívogatja az arra látogatókat.

Szobák
Szobák: a 348 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, hajszárítóval, bérelhető széffel, minibárral, műholdas tv-vel, zenecsatornával, telefonnal és központi légkondicionálóval. A standard szobák 22 nm-esek, erdőre, tóra vagy tengerre néznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 250 m-re fekszik a homokos-kavicsos tengerparttól, ahová a szálloda kertjén át vezető úton juthatunk el. A strandon a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a matracok térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 csúszda, belső medence, 5 étterem, 5 bár, diszkó, törökfürdő, szauna, fitneszterem, röplabda, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, 4 teniszpálya, nappali és esti animációs programok, élő zene, esti show-műsorok, sakk, kártya, backgammon, darts, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: mosoda, masszázs, törökfürdő kezelései, szépségápolás, biliárd, teniszpálya-világítás, vízi sportok, jacuzzi, fodrászat, üzletek, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence mini csúszdákkal, miniklub (4-12 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS