Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barut Hotels Hemera 5*****

Side, , Törökország
Az 1990-ben nyílt, 2007-ben teljesen felújított szálloda az antalya-i repülőtértől 65 km-re, Manavgattól 8 km-re, Side-től 3 km-re fekszik 50.000 nm-es területen. Side városába helyi busszal, taxival, de akár a part mentén egy kellemes sétával is könnyen bejuthatunk.

Szobák
A 351 szoba mindegyike laminált padlóval, központi légkondicionálással, telefonnal, széffel, műholdas tv-vel, hajszárítóval, erkéllyel és minibárral rendelkezik. A standard szobák 32 nm-esek, a deluxe szobák 34 nm-esek és egyénileg szabályozható légkondicionálóval rendelkeznek. A családi szobák 41 nm alapterületűek, egy légterűek. Az "A" típusú apartmanok 54 nm-esek, kétlégterűek, egy hálószobából és egy nappaliból állnak, asztal és konyhasarok tartozik hozzájuk. A "B" típusú apartmanok 71 nm-esek, 2 hálószobával és 1 nappalival rendelkeznek, konyhasarokkal és étkezőasztallal rendelkeznek. Az apartmanok egyénileg szabályozható légkondicionálóval felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a saját, homokos strandján fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők használata ingyenes. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, 4 étterem, 4 bár, fitneszterem, szauna, törökfürdő, teniszpálya, teniszpálya-világítás, strandröplabda, animációs programok, diszkó, show-műsorok, élő zene, wifi kapcsolat (korlátozott), íjászat, tollaslabda, darts, boccia, asztali tenisz, vízilabda, aquarobic, aerobic, minigolf, kenu, vízibicikli, mozi. Térítés ellenében: masszázs, wellness és spa központ, mosoda, orvos, üzletek, fodrászat, vízi sportok, biliárd, játékterem, szörf (engedéllyel). Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), gyermekfilmek, játszótér, mini diszkó, gyermekmenü reggelinél és vacsoránál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt, éjféli snack, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (víz és üdítők napi töltésben), 3 a´la carte étterem (hetente egyszer, előzetes foglalással). Térítés ellenében: borok az a´la carte éttermekben a borlapról.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS