Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barut Hotel Cennet 4****

Side, , Törökország
Antalyatól 65 km-re, Manavgattól 8 km-re, Side-től mindössze kb. 2 km-re fekszik az 1969-ben épült, 147 szobás, 3 szintes hotel. Side központjába kb. 20-perces sétával, helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival könnyedén bejuthatunk. A hotel a szomszédos Acanthus hotellel egy szállodalánchoz tartozik, így a Barut Cennet hotel vendégei az Acanthus hotel bizonyos szolgáltatásait is igénybe vehetik. A csodálatos, zöld, pálmafákkal tarkított kert, és a környék egyik legszebb homokos tengerpartja biztosítja a kellemes és pihentető nyaralást az egész család számára.

Szobák
Szobák: a standard szobák 21-26 nm-esek, légkondicionálással, telefonnal, széffel, erkéllyel, rádióval, műholdas tv-vel, hajszárítóval és minibárral rendelkeznek. Az apartmanok max. 4 felnőtt elhelyezésére alkalmasak; kéthelyiségesek, nappalival, kis főzősarokkal és egy hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők használata ingyenes. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 3 bár, közös medencebár az Acanthus hotellel, fitneszterem, szauna és törökfürdő (az Arum hotelben), teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, nappali és esti animációs programok, aerobic, jóga, darts. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, vízi sportok, teniszfelszerelés, üzletek, fodrászat, orvosi ellátás, autóbérlés, mosoda, internet. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: félpanzió plusz: reggeli és vacsora büférendszerben, kései reggeli, helyi italok és bor vacsoránál. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, minibár fogyasztás. All inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, kávé, sütemény és fagylalt, a´la carte étterem (előzetes foglalással, a tartózkodás alatt egy alkalommal), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), minibár (üdítők, heti 3 alkalommal feltöltve). Térítés ellenében: import italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS